Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

pá_ja

26. 9. 2011 12:32
No to je

argument, že za prodanou naftu by se postavila škola pro děti farmářů v Argentině.

Co bude platná škola dětem v Argentině, když taťka je nebude mít čim uživit, když nebude chovat býky na steaky?

0 0
možnosti
P

PeGa01

26. 9. 2011 12:32
Dotaz

Vy si kupujete v Itálii lososa? Vážně? Dováženýho lososa? víte kolik nafty se spálí? Mohla by se použít jinak...  třeba na stavbu škol pro děti farmářů v Norsku... (pokud si nekupujete lososa z Kanady... ) pak by se pálila nafta ve škamnech v Kanadě... ;o)

0 0
možnosti
L

lesicatko

26. 9. 2011 12:19
Argument prorti vegetarianstvu

Mäso nám chutí :)

.

 No a teraz vážne - hneď ten prvý, "najlogickejší" argument je nelogický - aká ekologia, ked najekologickejšie pre túto planétu by bolo, aby  90 % obyvateĺstva nežilo ?

0 0
možnosti
JM

ikkyu

26. 9. 2011 12:15
Angus

Text nám podsouvá, že kdo není vegetarián, musí jíst maso z Argentiny. Troufnu si tvrdit, že většina nevegetariánů jí povětšinou maso z Čech, steak z anguse je luxusní výrobek. Stejně tak bychom mohli kritizovat pojídání banánů, rýže, kávy atd. Je to hloupost.

1 0
možnosti
TJ

bodlinka

26. 9. 2011 12:14
Každý ať si žije

jak mu vyhovuje - já taky solím naprosto minimálně, na dobrý plátek masa na grilu stačí marináda z oleje a bylinek. A steak nemusí být argentinský angus, stačí jihočeské charolais, ale maso musí být pořádně zralé, to je potom dobrota. A nemyslím si naivně že by spotřebovaná nafta šla na stavbu škol, ony totiž ty vyjeté pohonné hmoty jsou v ceně toho steaku, tudíž zaplacené. Když tu školu nikdo nezaplatí, tak když si já ten steak nekoupím tak nafta zůstane neprodaná, nebo si jí v ceně dovozového výrobku koupí někdo jiný.

BTW nechtějte vědět, jak musím větrat po zeleninovém jídle, třeba po vzpomínané cizrně. Chuťově ok, ale můj trávicí trakt na to fakt není stavěný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1201x
Jsem romantická žena, která se nerada nudí a má nutkavou potřebu stále objevovat něco nového a učit se novým věcem.
Miluji krásu: krásné krajiny, architekturu, krásné lidi - muže i ženy - jak navenek, tak uvnitř. Bez ohledu na barvu pleti či náboženské vyznání.

 

Ráda fotografuji, fotografie lze nalézt na Instagramu: 
https://www.instagram.com/iva_nach/