Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Katarina Vaculikova

11. 11. 2011 11:26
Cítím se osamělá, ačkoli žiju v Praze, ve velkoměstě plném..

máte v mnohom pravdu.. a nie je to len V Prahe, je to v každom veľkom meste.. ale každopádne, dávam karmu, myslím, že city by mali byť stále IN... a keď sa na niekoho náhodne na ulici alebo v obchode usmejem, tak by ma potešilo, keby aspoň nevrátil vražedný pohľad s nevyslovenou otázkou "je tá ženská normálna?"... presne ako píšete... byť COOL je IN, ale neviem, prečo sa COOL zmenilo na COLD...

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

8. 11. 2011 15:26
možná je to prostě tím

že v tom "umění" je to těma emocema tak vyhoněný, že už se to lidem až protiví......v reálu tak vlastně relaxujou od emočních exkrementů s hromadou patosu, které se valí z nablblých romantických filmů, šílených románů Harlekýn (nebo jak se ta blbost píše), či afektovaných rozhovorů s umělci, kteří touží být hlavně "zvláštní a nezařaditelní do žádné krabičky" a až poté v něčem opravdu dobří. :-)

Mě osobně taky romantika, pokud se netýká osobně mě.....spíše odpuzuje než přitahuje.....až lidi "vystřízliví z emoční kocoviny"....bude možná zase cool ty emoce vzývat....a pak znova odhodit....atd. Je to jak obliba proužku či kára v módě;-D Lidi nejsou ani romantičtější ani cyničtější v reálném životě než před tisíci lety.....oni se vůbec lidi v tomhle mění poměrně málo. :-)

p.s. naposledy jsem si poplakal, když jsem si pořádně ukopl palec o roh skříně :-)

0 0
možnosti

Josef II

8. 11. 2011 15:11
Ono by uplne stacilo, kdyby v te studene Praze . .

nekteri z tech desitek znamych, ktere denne potkavate, dokazalo alespon s usmevem odpovedet na pozdrav !

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1201x
Jsem romantická žena, která se nerada nudí a má nutkavou potřebu stále objevovat něco nového a učit se novým věcem.
Miluji krásu: krásné krajiny, architekturu, krásné lidi - muže i ženy - jak navenek, tak uvnitř. Bez ohledu na barvu pleti či náboženské vyznání.

 

Ráda fotografuji, fotografie lze nalézt na Instagramu: 
https://www.instagram.com/iva_nach/